Menu
Sepetim
Virüsün Yayılmasının Durdurmak ve Sevdiklerimizi Korumak İçin #EvdeKal

Pazariz Bio Vitals Ada Çayı Biberiye Gül Kekik Papatya Jojoba Aromatik Masaj ve Cilt Bakım Yağı

Pazariz Bio Vitals Ada Çayı Biberiye Gül Kekik Papatya Jojoba Aromatik Masaj ve Cilt Bakım Yağı
Pazariz Bio Vitals Ada Çayı Biberiye Gül Kekik Papatya Jojoba Aromatik Masaj ve Cilt Bakım Yağı

Adaçayı yağı içerdiği antioksidanlarla yüksek yaşlanma karşıtı özellik gösterir. Adaçayı yağı cilt bakım ürünlerinde ve yaşlanma karşıtı ürünlerde sıklıkla karşımıza çıkar.

_x000D_ _x000D_

Canlı ve parlak bir cilt için bir tek biberiye yağı olsa size yeter. Biberiye yağının başlıca etkilerden biri de kan dolaşımını hızlandırması. Bunun yanına besleyici vitaminler de eklendiğinde sonuçların mükemmelliğine şaşıracaksınız. Aynı zamanda saçınızı besler, dış etkenlere karşı güçlendirir ve dayanıklı bir hale getirir. Özellikle yağlı saçlar için kullanılan bu bakım şampuanı, günlük kullanım için uygundur.

_x000D_ _x000D_

Canlı ve parlak bir cilt için bir tek biberiye yağı olsa size yeter. Biberiye yağının başlıca etkilerden biri de kan dolaşımını hızlandırması. Bunun yanına besleyici vitaminler de eklendiğinde sonuçların mükemmelliğine şaşıracaksınız. Aynı zamanda saçınızı besler, dış etkenlere karşı güçlendirir ve dayanıklı bir hale getirir. Özellikle yağlı saçlar için kullanılan bu bakım şampuanı, günlük kullanım için uygundur.

_x000D_ _x000D_

İltihaplı cilt yaralarının tedavisinde kullanılır. Mikrop öldürücü ve hücre yenileyici özelliği vardır. Yaraların üzerine sürülerek kullanılır.Kekik yağı sivilce tedavisinde kullanılır. Ergenlik dönemindeki gençlerde görülen sivilce ve aknelere karşı çok faydalıdır.Kekik yağı tırnak mantarı sorunlarının çözümünde yaygın olarak kullanılır. Antiviral özellik taşıdığı için mantarları önlemektedir.

_x000D_ _x000D_

Papatya yağı vücudu ve deriyi rahatlatıcı ve gevşetici etkiye sahiptir. Özellikle banyo öncesi masaj yapılması durumunda vücut çok rahatlar ve gevşer.Papatya yağının diğer bir faydası da ağrıyan eklem bölgelerine masaj yapılarak uygulandığında eklem ağrılarını azaltır.apatya yağı cilde uygulandığında cilde parlaklık ve yumuşaklık verir.

_x000D_ _x000D_

Jojoba yağı, Simmondsiaceae familyasındaki bitkiden elde edilen bir yağ türüdür. Jojoba yağının ana vatanı Güney Arizona, Güney California ve Meksika’dır. Bu bölgelerdeki yerlilerin; çeşitli hastalıkları, yaraları ve çürükleri tedavi etmek için jojoba yağı kullandıkları bilinmektedir.Jojoba yağı, tek başına kullanılabildiği gibi diğer doğal yağlarla karıştırılarak da uygulanabilir. Cildi besleyen jojoba yağı, kozmetik markalarının yaşlanma karşıtı ürünlerinde ön plana çıkardığı başlıca içeriklerden biridir.Jojoba yağının emilimi oldukça kolay ve raf ömrü de benzer yağlara oranla daha uzun olduğu için doğal yağlar arasında ön plana çıkmaktadır.

_x000D_ _x000D_

 

_x000D_

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi
89,68₺
Vergiler Hariç: 76,00₺
  • Stok: Stokta Var
  • Model: Pzr-9991858282682